Följ Måns & Tonys aktuella position.

#peaklenin4autism
– nästa äventyr för Måns Möller

Efter att bland annat ha cyklat över USA, genomfört 10 Vasalopp på 10 dagar och slagit Guiness världsrekord som snabbast över Europa på cykel (613 mil på 28 dagar från UFA, Ryssland till Cabo da Roca, Portugal), står ännu ett äventyr för dörren: att bestiga berget Peak Lenin i Tadzjikistan. Berget når en höjd på 7134 meter över havet. Med sig på resan har han sin vän Tony Regnhamn.

Läs mer här

Projektets syfte är att samla in pengar till Viggofoundation, en stiftelse som arbetar för att ge barn med diagnoser inom autismspektrat möjlighet att idrotta.

”Alla barn behöver röra på sig, men det är extra viktigt för dessa barn att få syresättning till hjärnan.” – Måns Möller

Under sommaren arrangerar Viggofoundation familjeläger och driver även simskola i Järva-området i samarbete med Spårvägen IF.

”Varje barn som får en kompis på våra läger eller lär sig cykla eller simma är värt att kämpa för.”

Den 7 juli lämnar Måns och Tony Sverige. Du kan följa deras resa på Instagram @mansmoller / @viggofoundation, men när internetanslutningen försvinner finns en länk till deras aktuella position via en satellitlänk på www.viggofoundation.se

Människor är välkomna att swisha valfritt belopp eller bli PeakLeninsponsorer. Som sponsorer donerar man en krona per meter, totalt 7 134 kronor.

”Våra barn är lika viktiga som alla andra. De ska ha samma rättigheter att få vara med. Det krävs bara lite anpassning och viljan att inkludera. Viggofoundation och jag vill visa att man måste våga prova, våga misslyckas och våga säga högt att vi vuxna som arbetar inom föreningslivet kan bli bättre. Det duger inte när till exempel min son Viggo inte fick vara med i skidskolan på grund av sin autism.

Vi vill inte klaga, utan visa goda exempel precis som våra fantastiska barn gör när de springer Viggoloppet, klarar av höghöjdsbanan på klättercentret, lär sig cykla på våra cykelläger, lär sig crawl på Viggosimmet eller vågar fråga en annan deltagare om de kan träffas och leka en annan dag.

”Alla barn ska ha en kompis, få gå på kalas och få vara med och idrotta. Det är därför vi gör #peaklenin4autism!”
Måns Möller

TACK TILL VÅRA AMBASSADÖRER

TOBBETROLLKARL.COM

ASP Byggmaskiner

MIMMI ASP

SKENECOMEDY.SE

@KUNGAMAMMAN

Hak-Mann Lee

TVO MARINTEKNIK AB

LENA NÖJD

MANSMOLLER.SE

VI HAR SWISHAT BIDRAG

HUVUDSPONSOR

NOJD.COM

Vill du stötta Måns äventyr #peaklenin4autism och Viggo Foundation?

Genom att stödja och inspirera Måns under hans klättring på berget och hjälpa oss att främja en aktiv livsstil för barn kan du bidra genom att swisha en valfri summa eller använda bankgiro.

Är du intresserad av att bli sponsor för #peaklenin4autism och få din företagslogotyp eller ditt namn synligt på vår webbsida för 7134 kronor?
Som sponsor kommer du att få en personlig hälsning från Måns Möller, ett sponsorsdiplom och en specialdesignad bild för sociala medier där ditt namn framträder som sponsor.

Kontakta oss gärna på info@viggofoundation.se för att bli en del av detta inspirerande projekt. Tillsammans kan vi göra skillnad för barnen och deras möjligheter att vara aktiva.

SWISHA BIDRAG MED DIN SMARTPHONE

SWISHA 100 KR

SWISHA 200 KR

VÅRT BANKGIRO

273-7633