Stöd oss

Vill du stödja oss och hjälpa oss att hjälpa barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar – NPF diagnoser – som autism, asperger och ADHD till ett aktivare liv. Det finns flera sätt man kan stödja oss, ingen gåva är för liten.

Vi är en liten ideell stiftelse som är beroende av välgörare.

Swisha en gåva

Swisha 100, 200 eller valfritt belopp

Swisha

Bankgiro

Ge en gåva via bankgiro

273-7633

Fler sätt att bidra

Facebookinsamling

Enkelt och roligt sätt att ge oss ett bidrag är att starta en Facebookinsamling till förmån för oss. Vill du uppmärksamma och engagera dina vänner i samband med födelsedag eller annan högtid så gör du de enkelt med en insamling.
Följ bara länken nedan.

Starta insamling

Utlandsinsättningar

Name of account:
Account name: Viggofoundation
Bank: Handelsbanken
Bank adress: Svenska Handelsbanken, SE-106 70 Stockholm
IBAN: SE 20 6000 0000 0008 8121 6178
BIC: HANDSESS

Ge gåva via TargetAid

Skänk pengar direkt till olika insamlingsprojekt via Target Aid. Ett enkelt sätt att donera pengar till olika insamlingar och aktiviteter.

Läs mer

Ge gåva via Benevity

Donera pengar från ditt företag via Benevity. Om ditt företag är registrerat i Benevity kan du skänka pengar direkt till oss via Benevity.

Läs mer

Diamant & Guldsponsor

Hör av dig till oss på info@viggofoundation.se
för mer information.

Se våra sponsorer

Gåvokort

Är det så att du vill skänka pengar till stiftelsen i present i någons namn kring som minnesgåva så har du här möjligheten här att ladda ner och skriva ut ett högupplöst gåvoblad.
Tack för ditt bidrag.

Ladda ner

Swisha en gåva

Alla data och personuppgifter hanteras och lagras av Insamlingsstiftelsen Viggo Foundation i enligt med GDPR och annan tillämplig lagstiftning.