Morsor på glid

Får vi presentera ”Morsor på glid” som åker vasaloppet och samlar in pengar till Viggofoundation.

Att vara funkismorsa innebär oftast hårt krigade för sitt barn, man är och blir en riktig tigermamma och ingenting kan stoppa en.
Så i våras fick jag ett infall och bestämde mig för att verkligen sätta mitt pannben på prov, jag ska åka Vasaloppet. Inte tjejvasan och inte heller Öppna spår utan riktiga Vasan!

Något jag lärt mig under åren som funkismorsa är att det är viktigt att omge sig med bra människor och ha ett bra team omkring sig så jag ringde min starkaste kompis Fia och sa, jag har en ide. Den är galen men du får inte säga nej. Sen kontaktade jag Måns Möller som jag lärt känna via Viggofoundation och sa, hjälp vi ska åka Vasan men vi har inte stått på skidor sedan vi var 7 år. Ge oss alla dina tips, och han hade ju en hel del då han åkt 10 Vasaloppet på 10 dagar.💥

Hans bästa tips var coachen Måns Lööf, han är kung på skidteknik och även väldigt vass inom NPF och dess utmaningar. Sagt och gjort vi anmälde oss till Vasan 2023 och döpte oss till ” Morsor på glid” och till vår hjälp har vi coach Måns Lööf som kommer att finnas som stöd under hela loppet, hans fru Malin kommer supporta längs alla kontroller längs loppet.

Men för att cirkeln ska slutas vill vi även göra en insamling till Viggofoundation så flera familjer får möjligheten att åka på Viggo-läger för utan det hade inte jag stått här idag med mitt fina team.

Vi behöver allt stöd vi kan få, stötta oss!
Hälsningar Anna

Anna Eriksson

Läs mer

fembarns mamma från Täby, jobbar till vardags med casting inom Tv och har podden @Funkismorsorna tillsammans med Lisa och Petra. Anna och hennes son Frans 11 år som har autism, har varit flitiga besökare på våra aktiviteter genom åren.
TACK Anna för den här fantastiska insatsen för oss.

Fia Liljebäck

Läs mer

tre barnsmamma från Vallentuna.
Jobbar som arbetscoach där jag stöttar personer ut i praktik, studier och arbete, så NPF ligger även mig varmt om hjärtat.
På fritiden gillar jag att träna, gärna crossfit och är tydligen Annas starkaste kompis.